Fikrah Dr. Salam: e-dagang di sisi Islam - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Berhad, 2009)
1- isteri adu tak larat nak beranak 2- Tidak wajar bersangka buruk terhadap si mati 3- Tanam rambut tutup botak dibolehkan