Fikrah Dr. Salam: 3 tahun tak 'disentuh' - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Berhad, 2009)
1- Wang hasil peragaan dedah aurat tak halal 2- Mahu kawin tetapi kekasih masih belajar