Fikrah Dr. Salam: suami liat tunai solat - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Berhad, 2009)
1- Sunat nipiskan misai, simpan janggut 2- Sebut pasal cerai apabila bergaduh 3- Beri nama elok kepada anak