Fikrah Dr. Salam :rahsiakan status perkahwinan - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Berhad, 2009)
1- Anak luar nikah mesti bin atau binti Abdullah 2- Waniata onani ketika berpuasa