Fikrah Dr. Salam: teransang bila pakai sarung - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Berhad, 2009)
1. Teransang bila pakai sarung 2. Masyarakat perlu lapor jika ketahui gerakan ajaran sesat Mat Matahari 3. Korban diwakili ibu adalah sah 4. Keluar wadi tak wajib mandi 5. Ikuti kelas al-Quran jika tidak boleh baca yassin