Fikrah Dr. Salam: pakaian kena badan anjing - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Berhad, 2009)
1-Mimpi mainan tidur 2-Tidak tahu makanan dimasak bersama alkohol 3-Gagal tunai nazar solat tasbih