Fikrah Dr. Salam: lelaki cacat khuatir berkahwin - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Berhad, 2009)
1- Seks oral: Ulama berselisih pendapat 2-Lafaz taklil dan lafaz sumpah 3-Tiada niat ziharkan isteri