Fikrah Dr. Salam: status anak luar nikah - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Berhad, 2009)

(untitled)
1- Tak jatuh talak jika niat cerai hanya niat cerai 2- Jodoh boleh ditolak