Antara sokongan rakyat dan kekuatan negara - Abd Rahman, Saodah (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2012)
Kerajaan yang sering prihatin terhadap kebajikan rakyat mampu mengekalkan kedudukannya dalam jangka masa yang panjang.