Soal jawab muamalat: Pendapatan syubhan pada perkhidmatan membaiki kereta; Konsep pelaburan menepati syariah - Abdul Rahman, Zaharuddin (Telaga Biru Sdn. Bhd., 2011)
Pendapatan syubhan pada perkhidmatan membaiki kereta; Konsep pelaburan menepati syariah