Lantikan hakim perlu utama kewibawaan, daya intelektual - Ab Aziz, Shamrahayu (Berita Harian Sdn. Bhd., 2010)
PENGUMUMAN Perdana Menteri,Datuk Seri Najib Razak,mengenai pelantikan dua hakim wanita di mahkamah syariah memberi kepuasan kepada banyak pihak.