Kerjasama banteras pembuangan, pembunuhan bayi - Abd Rahman, Saodah (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2010)
PERISTIWA bayi dibuang di dalam tong sampah dan sebagainya semakin hari kian bertambah. Pembunuhan bayi dalam bentuk begini amat menyayatkan hati.