Bersih masyarakat daripada faktor rosakkan nilai murni - Hj. Abd. Majid, Mahmood Zuhdi (Berita Harian Sdn. Bhd., 2010)
CADANGAN penubuhan pusat menerima bayi daripada pembuatan zina,menyediakan rumah perlindungan perempuan mengandung tanpa ikatan perkahwinan dan memberi pendidikan seks kepada pelajar sekolah adalah cadangan lahir daripada pemikiran dangkal