Hargai roh Perlembagaan - Bari, Abdul Aziz (Utusan Malaysia Sdn. Bhd., 2010)
Perihal perlembagaan dan peruntukan-peruntukan istimewa untuk orang Melayu yang terkandung di dalamnya sering menjadi perhatian. Selepas prestasi buruk Barisan Nasional (BN) pada Rilihan Raya Umum ke-12 Mac dua tahun lalu, ketetapan yang disepakati dalam 'kitab keramat' itu semakin hangat diperkatakan.