Kajian UIAM: populariti kerajaan Barisan Nasional meningkat - Syed Abdullah Idid, Syed Arabi (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2010)
Sokongan rakyat terhadap kerajaan Barisan Nasional(BN) pada akhir-akhir ini semakin meningkat sejak berbanding Pilihan Raya Umum 2008 yang lalu, demikian menurut kajian isu semasa terbaharu Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM).