Memartabatkan bahasa kebangsaan dengan rela - Ab Aziz, Shamrahayu (Berita Harian Sdn. Bhd., 2010)
Seruan Tan Sri Muhyiddin Yassin, mengenai penggunaan bahasa Melayu perlu diberi perhatian sewajarnya adalah satu peringatan kepada semua lapisan masyarakat termasuk menteri, ahli politik, pembuat polisi dan rakyat.