Isu Perlembagaan syor kementerian agama Islam - Ab Aziz, Shamrahayu (Berita Harian Sdn. Bhd., 2010)
Cadangan penubuhan kementerian penuh bagi agama Islam yang dikemukakan seorang perwakilan pada perhimpunan agung UMNO menarik perhatian saya. Islam adalah urusan negeri seperti termaktub dalam perlembagaan persekutuan.