Masalah dalaman disiplin goyahkan PKR - Mokhtar, Tunku Mohar (Berita Harian Sdn. Bhd., 2010)
Ketika pelbagai terjemahan songsang terhadap akronim PKR - parti kian runtuh, kian rapuh, kian rosak atau kian reput - seakan makin dilupakan, kecamuk parti itu seolah-olah tidak boleh dihentikan. Kali ini dakwaan proses pemilihan kepimpinannya pula berdepan kepincangan dan kecacatan.