Muhasabah diri dalam kepimpinan - Abd Rahman, Saodah (Utusan Melayu (M) Berhad, 2009)
KEPIMPINAN dan pentadbiran adalah amanah Allah yang paling berat untuk dipikul. Setiap tindakan para pemimpin dan pentadbir akan dipersoalkan di hari akhirat kelak.