Raja dan Islam dalam perlembagaan - Bari, Abdul Aziz (Karangkraf Sdn Bhd, 2009)
Rabu lalu, saya dijemput menjadi panel dalam program muhadharah anjuran Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM). Bertempat di Institut Latihan Islam Malaysia (ILIM), program wacana itu bertemakan Islam dalam perlembagaan: Kekuatan dan cabaran