Kesan pindaan undang-undang yang berkaitan dengan pertukaran agama terhadap kedaulatan Islam sebagai agama persekutuan - Mokhtar, Khairil Azmin (2009)
Kertas kerja ini mengkhususkan perbincangannya kepada kedudukan Agama Islam dan Syariah (Undang-undang Islam) dari aspek perlembagaan terutamanya apabila berlaku konflik antara undang-undang sivil dan Syariah. Cadangan dan kesimpulan yang dimuatkan adalah dalam bentuk prinsip yang perlu diikuti jika pindaan tersebut bertujuan untuk mendaulatkan Agama Islam sebagai Agama Persekutua