Britain: Brown dan hara musim bunga - Ahmad, Che Mahzan (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2009)
Ketika rakyat Britain merayakan musim bunga, bagi kebanyakan ahli parlimen, inilah barangkali musim bunga terakhir di House of Commons termasuk Gordon Brown, pemimpin Parti Buruh. Semua ini mungkin berlaku gara-gara hara beberapa peristiwa musim bunga 2009.