al-lughah al-'arabiyah lil-ibtida'iyah : lil-sanah 6 (standard six for SRA & KAFA) - Yaacob, Solehah@Nik Najah Fadilah (Bahagian Pendidikan Islam JAIS, 2010)
its about arabic language in primary school