al-Lughah al-'arabiyah lil-ibtida'iyah : lil-sanah 5 (standard five for SRA & KAFA) - Yaacob, Solehah@Nik Najah Fadilah (Bahagian Pendidikan Islam JAIS, 2010)
its about arabic language in primary school