al-lughah al-'arabiyah lil-ibtida'iyah : lil-sanah 4 (standard four for SRA & KAFA) - Yaacob, Solehah@Nik Najah Fadilah (Bahagian Pendidikkan Islam JAIS, 2010)
its about arabic language in primary school