al-lughah al-'arabiyah lil-ibtida'iyah : lil-sanah 3 (standard three for SRA & KAFA) - Yaacob, Solehah@Nik Najah Fadilah (Bahagian Pendidikan Islam JAIS, 2010)
its about Arabic language in primary school