al-lughah al-'arabiyah lil-ibtida'yah : lil-sanah 2 (standard two for SRA & KAFA) - Yaacob, Solehah@Nik Najah Fadilah (Bahagian Pendidikan Islam JAIS, 2010)
Its about arabic language in primary school