al-lughah al-'arabiyah lil-ibtida'iyah : lil-sanah 1 (standard one for SRA & KAFA - Yaacob, Solehah@Nik Najah Fadilah (Bahagian Pendidikan Islam JAIS, 2010)
it is about arabic language on primary school