Pemeliharaan & pemuliharaan hutan hujan tropika Masitah Mohammad Yusof, Azizi Muda, Khaidir Alias. - Masitah Mohammad Yusof (Siri pendidikan alam sekitar, 2010)
Ecology of tropical rain forest, conservation, and protection in Malaysia