OKU INTELEK BUKTI KEJAYAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 11 Februari 2016 – Pusat Pemulihan Dalam Komuniti (PDK) Kampus Kesihatan, Universiti Sains Malaysia (USM) menyambut baik hasrat Pertubuhan Bukan Kerajaan (NGO) untuk menyumbangkan sebuah van bagi merealisasikan Program Transformasi Orang Kurang Upaya (OKU) serta membantu mengupayakan kebolehan golongan ini.