UPM Raih Dua Pingat di IENA - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
NUREMBERG– Dua produk penyelidikan UPM berjaya meraih dua pingat emas pada pameran antarabangsa International Exhibition of Ideas, Inventions New Products (iENA) 2010 baru-baru ini.