UPM menang emas memanah Recurve lelaki keseluruhan 18m - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 6 Nov - Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi pingat emas acara Recurve Lelaki Keseluruhan 18m dalam Kejohanan Memanah Terbuka UPM kali ke-10, 2016 di Pusat Sukan UPM baru-baru ini.