Dr. Farzad menang empat pingat emas di i-ENVEX - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
PAUH PUTRA – Pensyarah Kanan Jabatan Kejuruteraan Awam, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Farzad Hejaz, memenangi empat pingat emas pada Pameran Rekacipta dan Inovasi Kejuruteraan Antarabangsa (i-ENVEX), baru-baru ini.