Pelajar UPM Raih Anugerah Di FFVPM Ke-7 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
KANGAR,17 Jan – Pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menjuarai Anugerah Filem/Video Eksperimental Terbaik pada Festival Filem dan Video Pelajar Malaysia (FFVPM) ke-7 yang berlangsung di Dewan 2020 di Kangar, Perlis.