Dr. Syed Abdul Rahman menang emas pameran inovasi dunia di Belgium - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 5 April - Pensyarah dan penyelidik Jabatan Kejuruteraan Sistem Komputer dan Komunikasi, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Madya Dr. Syed Abdul Rahman Al-Haddad Syed Mohamed memenangi pingat emas pada pameran “The World Exhibition on Inventions, Research and New Technologies” di Brussels, Belgium.